Briose cu miez de ciocolata

Ingrediente:250g faina, 1/2 plic praf de copt, 175 g zahar, 2 linguri cu varf cacao, 250 ml lapte, 4 linguri ulei, 1 plic zahar vanilat, 1 ou, ciocolata

Mod de preparare: Intr-un castron se mixeaza oul cu zaharul si zaharul vanilat pana se albeste. Se adauga uleiul cate putin mixandu-se in continuare.

Se toarna laptele, se renunta la mixer si se amesteca cu spatula.

Se toarna faina amestecata cu praful de copt si cacao si se amesteca usor pana la incorporare totala.

Se pregateste o tava de briose in care se pun hartiutele. Se pune cu lingura din compozitie in fiecare hartie cam pana la jumatate.

Se aseaza bucatele de ciocolata

peste care se completeaza cu aluat.

Atentie nu se umplu de tot hartiutele, briosele vor creste. Se introduce tava in cuptorul preancalzit pentru cca 20 min la temperatura medie.

Se scot briosele din tava si se lasa sa se raceasca

Pentru o „fata” mai luminoasa, se glazureaza cu ciocolata alba sau alta ghazura.

 

Distribuie pe:

4 comentarii la „Briose cu miez de ciocolata”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *