Ingrediente:250g faina, 1/2 plic praf de copt, 175 g zahar, 2 linguri cu varf cacao, 250 ml lapte, 4 linguri ulei, 1 plic zahar vanilat, 1 ou, ciocolata
Mod de preparare: Intr-un castron se mixeaza oul cu zaharul si zaharul vanilat pana se albeste. Se adauga uleiul cate putin mixandu-se in continuare.
Se toarna laptele, se renunta la mixer si se amesteca cu spatula.
Se toarna faina amestecata cu praful de copt si cacao si se amesteca usor pana la incorporare totala.
Se pregateste o tava de briose in care se pun hartiutele. Se pune cu lingura din compozitie in fiecare hartie cam pana la jumatate.
Se aseaza bucatele de ciocolata
peste care se completeaza cu aluat.
Atentie nu se umplu de tot hartiutele, briosele vor creste. Se introduce tava in cuptorul preancalzit pentru cca 20 min la temperatura medie.
Se scot briosele din tava si se lasa sa se raceasca
Pentru o „fata” mai luminoasa, se glazureaza cu ciocolata alba sau alta ghazura.
Auciii ce de ciocolata… Super arata!!!
Va pup
Ciocolata, ciocolata, ciocolata……
Buna ziua!
Cristina’s world si eLady.ro va invita la concurs! Pentru mai multe detalii, va rugam sa accesati acest link: http://cristina-cristinasworld.blogspot.ro/2012/10/concurs.html
Mult succes!
@Cristina’s world-multumesc pentru invitatie. Ma documentez si tinem legatura.