Chiftea umpluta cu carnat

Ingrediente: 500 g carne tocata, 2 cartofi fierti, 2 catei de usturoi, 2 oua, sare, piper, carnat

Mod de preparare: se amesteca carnea tocata cu cartofii pasati, usturoiul dat prin presa, un ou si condimente.

Se aseaza jumatate din compozitie pe hartie de copt (eu am facut chifteaua pe folie pentru a-i da forma), se aseaza carnatul si peste el restul de carne. Se pune pe hartie de copt

si se transfera chifteaua in tava de chec cu hartie cu tot, se unge cu ou batut se presara putin susan si se coace in cuptorul preancalzit, la foc mediu cca 40 min.

Cand chifteaua este prajita si trece si testul cu scobitoarea, se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca pe un gratar, dupa care se pune pe un blat de lemn pentru a se putea felia.

 

Se serveste cu garnitura de cartofi sau varza calita.

 

Pofta buna!

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *