Chec aperitiv cu de toate

Ingrediente: 100 g faina, 3 oua, 100 g masline negre si verzi, 200 g salam si carnat, 70 g telemea de vaci, 100 ml lapte, 1 ardei rosu, 2 linguri de ulei, 50 g cascaval, 1/2 plic cu praf de copt, sare si piper dupa gust

Mod de preparare: Intr-un castron se mixeaza ouale, se adauga laptele si telemeaua data pe razatoarea mica si se omogenizeaza bine. Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se incorporeaza in amestecul de ou cu o spatula prin miscari usoare.

Peste compozitia rezultata se pun maslinele feliate, salamul si carnatul cubulete, ardeiul rosu taiat marunt

cascavalul ras, sarea, uleiul si piper dupa gust.

Se amesteca incet pana se incorporeaza toate ingredientele.

Se tapeteaza o forma de chec cu hartie de copt si se toarna compozitia. Se unge cu putin ou batut, pentru culoare.

Se coace la foc mediu pana devine aurie si trece testul cu scobitoarea.

Se lasa putin sa se raceasca dupa care se scoate din tava

si se feliaza.

Un aperitiv cu de toate care se poate servi atat cald cat si rece, este excelent.

Distribuie pe:

3 comentarii la „Chec aperitiv cu de toate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *