Pene cu sos de rosii si masline

Ingrediente: piept de pui, 2 cepe albe, ulei, masline, o conserva rosii tocate, masline negre putin sarate, pasta de ardei iute, sare, piper, frunza de dafin, o punga de paste.

Mod de preparare: se spala foarte bine carnea, se taie bucatele, se condimenteaza si se caleste in ulei de floarea soarelul.

Cand si-a schimbat culoarea se adauga ceapa tocata fin, se amesteca, se pune capacul si se lasa sa scada zeama.

Peste ceapa inmuiata si transformata in pasta, se adauga rosiile tocate, bulionul din conserva si foaia de dafin

dupa care se pun si maslinele fara samburi si taiate feliute.

Cine doreste adauga una-doua lingurite de pasta de ardei iute (se gasesc borcane mici la Kaufland), da o savoare deosebita sosului.

Se fierb impreuna pana totul devine compact. Sosul de rosii cu masline se serveste cu paste.

Aromat si consistent.

Un gând despre „Pene cu sos de rosii si masline”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *