Crochete de cartofi

Ingrediente: 4 cartofi mari, 2 oua, 100 g telemea, 2 linguri faina, sare, piper, praf de usturoi, patrunjel uscat, pesmet, ulei pentru prajit

Mod de preparare: cartofii se curata si se paseaza cu furculita. Se pun intr-un castron incapator, se adauga telemeaua rasa, ouale, faina si condimentele. Se amesteca cu lingura si pentru o mai buna omogenizare, cu mana.

Se pune la incins ulei intr-o cratita. Se formeaza cu mana crochete rotunde si lunguiete, se dau bine prin pesmet

si se prajesc pe toate partile in uleiul incins.

Se scot pe hartie absorbanta. Se consuma calde dar sunt la fel de bune si reci.

Pofta buna  ;;)

Distribuie pe:

2 comentarii la „Crochete de cartofi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *