Am gasit la Miha o reteta foarte usor de facut dar cu prune. Cum eu in frigider am un castron cu struguri, m-am gandit ca merge foarte bine si cu aceste fructe. Am marit putin si cantitatile pentru o tava de 25×25. Multumesc Miha.
Ingrediente: 3 oua, 3 linguri zahar, 3 linguri ulei, 3 linguri faina, 3 linguri nuca de cocos, 1 zahar vanilat, 1/2 lingurita praf de copt, struguri, zahar pudra
Mod de preparare: albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, se adauga zaharul si se mixeaza pana se obtine o spuma densa si lucioasa.
Galbenusurile se amesteca cu uleiul si se toarna peste spuma de albus.
La sfarsit se incorporeaza faina amestecata cu praful de copt si nuca de cocos, amestecand usor cu o spatula.
Compozitia se toarna in tava tapetat cu hartie de copt.
Se pun boabele de strugure deasupra si se da la cuptor la foc mediu,
pentru cca jumatate de ora, pana prajitura devine aurie deasupra.
Se lasa la racit in tava, se taie si se pudreaza cu zahar sau nuca de cocos.
Foarte pufoasa si buna, multumesc Miha.