Prajitura cu ciocolata

Ingrediente: 300 g faina, 40 g cacao, 210 g zahar, 2 oua, 150 g ulei , 135 ml lapte, 150 g ciocolata, 1/2 plic praf de copt

Mod de preparare: Intr-un castron mai mare se amesteca ingredientele uscate: faina cu zaharul, cacao si praful de copt.

In alt castron se bat ingredientele lichide: ouale, cu laptele si uleiul.

Se toarna amestecul lichid peste cel solid si se omogenizeaza cu o spatula.  Ciocolata taiata bucatele se pune in aluat.

Eu am folosit ciocolata cu lapte si amaruie, plus ciocolata ornament. Se toarna compozitia intr-o tava (25×25) tapetata cu hartie de copt

si se coace cca 30-40 minute la foc mediu in cuptorul preancalzit. Nu uitati sa faceti testul cu scobitoarea.

Se lasa sa se raceasca, se scoate din tava si se feliaza. La o cafea sau de ce nu cu o inghetata merge minunat :) chiar daca afara este frig si soarele nu mai are putere….

4 comentarii la „Prajitura cu ciocolata”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *