Ingrediente: 300 g faina, 40 g cacao, 210 g zahar, 2 oua, 150 g ulei , 135 ml lapte, 150 g ciocolata, 1/2 plic praf de copt
Mod de preparare: Intr-un castron mai mare se amesteca ingredientele uscate: faina cu zaharul, cacao si praful de copt.
In alt castron se bat ingredientele lichide: ouale, cu laptele si uleiul.
Se toarna amestecul lichid peste cel solid si se omogenizeaza cu o spatula. Ciocolata taiata bucatele se pune in aluat.
Eu am folosit ciocolata cu lapte si amaruie, plus ciocolata ornament. Se toarna compozitia intr-o tava (25×25) tapetata cu hartie de copt
si se coace cca 30-40 minute la foc mediu in cuptorul preancalzit. Nu uitati sa faceti testul cu scobitoarea.
Se lasa sa se raceasca, se scoate din tava si se feliaza. La o cafea sau de ce nu cu o inghetata merge minunat :) chiar daca afara este frig si soarele nu mai are putere….
Foarte bine arata,deliciu,Radu al meu e fan ciocolata am papa toata tava .
Multumim frumos pentru reteta!
@Laura-cu mare drag
O ciocolatoasa de praji!!! Mm.. ce pofta mi-ati facut.. :)
Pupici dulci