Cod pe pat de ceapa

Ingrediente: 2 bucati de cod (sau orice alt fel de peste), 1 ceapa mare, ulei, sare, piper, boia, praf de usturoi, o rosie mare decojita si taiata bucati, patrunjel verde sau uscat

Mod de preparare: se pune putin ulei intr-o tava, se aseaza o jumatate de ceapa taiata julien, se aseaza bucatile de peste taiate pe mijloc,

se condimenteaza cu sare, piper, boia, usturoi si se presara patrunjel tocat. Se pune restul de ceapa feliata

peste care se aseaza feliile de rosii.

Se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptorul incins in prelabil pentru cca 15 min dupa care se scoate folia si se mai lasa pana se rumeneste pestele. Se aseaza cateva felii de lamaie, se acopera si se tine asa pana la servire.

Se serveste cu cartofi natur sau mamaliguta.

 

Usor de facut, gustos si sanatos.

Distribuie pe:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *