Biscuiti cu nutella

 

Ingrediente: 125 gr faina, 2 oua, 80 gr unt, 2 linguri cacao, 2 linguri zahar, 75 gr nutella, 1 lingurita praf copt

Mod de preparare: Se amesteca ouale cu zaharul, esenta de cafea,

 

se adauga untul topit si racit

si apoi cacaoa, nutela,

faina

si la sfarsit praful de copt.

 

Aluatul reazultat este destul de moale, se baga 30 minute la frigider timp in care  se va intari.

Dupa 30 minute, se scoate aluatul de la frigider si se formeaza bilute cat o nuca cu ajutorul a doua lingurite. Se aseaza in teva imbracata cu hartie de copt

 

si se introduce cca 15 minute in frigider dupa care se coc la foc mediu in cuptor preincalzit, pentru 10-15 minute.

Reteta este preluata de la Laura A si rezultatul este excelent. Multumesc Laura.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *