Ingrediente: 150 g faina, 1 lingurita praf de copt, 115 g unt la temperatura camerei, 125 g zahar, esenta de cafea, 1 ou mare, 100 g ciocolata amaruie
Mod de preparare: se mixeaza oul cu zaharul, untul si esenta de cafea, se adauga faina amestecata cu praful de copt, rezultamd un aluat lipicios. La final se pune ciocolata amaruie maruntita.
![](http://farm9.staticflickr.com/8313/8026996227_de138dd3f7.jpg)
Se fac gramajoare cu o lingurita, se aseaza la distanta in tava pe hartie de copt si se coc in cuptorul incalzit in prealabil, cca 15 min la temperatura medie.
![](http://farm9.staticflickr.com/8318/8026994360_e377f1da82.jpg)
Cand sunt gata se scot pe un gratar sa se raceasca.
![](http://farm9.staticflickr.com/8315/8026995735_064ec13b5d.jpg)