Ingrediente: 400 g faina, 4 linguri cu lapte, 250 ml apa calduta, o lingurita sare, o lingurita zahar, un plic drojdie uscata, crema de branza, ulei
Mod de preparare: din ingredientele de mai sus (mai putin ulei si branza) se face un aluat ca de paine.
Cand este crescut, cu mana unsa bine cu ulei se rup bucati din aluat, se intind pe planseta unsa sau in mana,
de o grosime dupa preferinta si se pun la prajit in ulei incins.
Cand langosul este prajit pe o parte se intoarce si pe cealalta. Se scoate pe hartie absorbanta sa se scurga uleiul in exces si se serveste cu dulceata sau …..sare. Pentru langosul umplut cu branza, se intinde bucata de aluat, se pune crema de branza (sau telemea rasa) pe jumatate,
se impatureste si se prajeste.
O varianta gustoasa pentru micul dejun sau de ce nu…cina.
Ce mult imi plac langosele,cu sau fara branza.
As manca langosi oricand!!!
WOoW, STELUTA, CUM TI-AU IESIT!!! Perfect! 10 cu felicitari!
Au iesit perfect! Multumesc pentru reteta. Astazi trec la salam de biscuiti!