Ingrediente: 4 oua, 18 linguri zahar, 18 linguri faina, 18 linguri ulei, 18 linguri lapte, vanilie, 1 plic praf de copt
Mod de preparare: Se mixeaza bine ouale cu zaharul. Se adauga uleiul si laptele si la final faina amestecata cu praful de copt. Aluatul obtinut trebuie sa curga, dar nu foarte tare (la nevoie se mai adauga faina), altfel fructele se duc la fund. Se toarna compozitia intr-o tava mare tapetata cu hartie de copt. Deasupra se aseaza boabe de struguri, se da tava la cuptor (preincalzit in prealabil) la foc mediu cca 40-45 min, se face testul cu scobitoarea.
Cand este gata se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca, se pudreaza cu zahar farin si se serveste. Din pacate strugurii s-au lasat, dar prajitura a fost delicioasa.
Imi plac prajiturile cu fructe, iar struguri sunt tare parfumati. Pup si duminica frumoasa!
Nu aiesit foarte aspectuoasa dar a fost buna si vorba ta aromata. O seara frumoasa.
Eu parca si adulmec parfumul strugurilor si imi imaginez ce buna poate sa fie prajiturica asta.