Musaca de cartofi II

Ingrediente: 250 g carne tocata, 1 catel de usturoi, 1 ardei gras mai mic, 1 lingura de ulei, 1 cana mica de orez fiert in 3 cani de apa, 2 cartofi mari fierti in coaja, 2 oua, cascaval, unt

Mod de preparare: se caleste carnea tocata in putin ulei, se adauga usturoiul si ardeiul tocat, se amesteca, se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga pasta de bulion diluata in apa. Intre timp se fierbe orezul in apa cu sare si se rastoarna peste pasta de carne. Se amesteca cele doua compozitii, se gusta sa fie suficient de condimentata. Un vas bun pentru cuptor se unge cu unt, se aseaza un strat de cartofi feliati (fierti in coaja), se aseaza toata compozitia de carne si orez, alt strat de cartofi, se pun cateva bucatele mici de unt. Se bat 2 oua cu un praf de sare si se toarna peste ultimul strat de cartofi. Peste ei se rade un strat generos de cascaval. Se introduce vasul in cuptor cca 20 min, pana suprafata devine colorata si compacta.

3 comentarii la „Musaca de cartofi II”

    1. @Simona, Micky-ma bucur ca v-am facut pofta. A fost ffff buna mai ales cu asa multa carnita, pe placul sotului…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *