Ingrediente: 2-3 rosii tari de marime mijlocie, 3-4 ardei colorati sau nu, 275 g branza de vaci, 100 g telemea de vaci, 100 g unt, marar
Mod de preparare: se spala bine legumele, se curata si se golesc de continut. Rosiile se aseaza pe un servet de hartie sa se scurga bine de zeama. Untul se freaca spuma, se adauga branza de vaci si telemeaua data pe razatoarea mica si se amesteca impreuna pana totul devine pasta.
Daca branza nu este suficient de sarata se condimenteaza. In final se pune marar tocat marunt si se umplu legumele.
Ardeii bine umpluti se feliaza cu ajutorul unui cutit ascutit obtinandu-se felii care arata bine pe o farfurie impreuna cu alte aperitive.
Aperitivul meu preferat, eu mai pun cateodata si putina boia in branza sau ceapa taiata foarte marunt.
@Marcela-Stiu de ceapa dar eu nu prea o suport.