Tocanita de ciuperci cu pene

Ingrediente: un piept de pui, o caserola de ciuperci (500 g), 1 ceapa, 2 rosii, amidon alimentar, condimente, patrunjel

 

Mod de preparare: Se caleste ceapa in putin ulei, se adauga pieptul de pui taiat cubulete, se amesteca cu ceapa, se lasa putin sa se patrunda cu dulceata cepei dupa care se toarna apa cat sa acopere carnea.

Se pune capacul pe cratita si se lasa la fiert la foc mic. Cand carnea este fiarta se adauga ciupercile curatate, spalate si taiate dupa preferinta. Se amesteca, se adauga putina apa calda, se condimenteaza cu sare si piper fierbe in continuare. Spre final se adauga rosiile decojite si tocate.

Se fierbe pana ciupercile sunt fierte. Se face rantas din amidon alimentar si putin sos, se toarna peste tocanita, se amesteca pana se ingroasa, se adauga patrunjel tocat.

Se serveste cu mamaliguta, paste sau cartofi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *