Aperitiv tip pizza

Ingrediente: 3 oua, 150 ml lapte, 75 ml ulei, 1/2 plic praf de copt, 150 g faina, 35 g cascaval, 35 g masline, 125 g carnat sau salam condimentat, 1/2 ardei gras rosu, 1/2 lingurita zahar, sare, piper, oregano

Mod de preparare: se bat ouale cateva minute, se adauga laptele, uleiul,

sarea, zaharul, piperul si oregano,

apoi faina amestecata cu praful de copt.

Se incorporeaza carnatul (salamul), cascavalul, ardeiul, maslinele.

Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt

si se coace in cuptorul preancalzit la temperatura medie cca 30 min. Se face testul cu scobitoarea.

Se portioneaza dupa preferinta

 

O varianta la pizza clasica, reteta Alynusei din Retete in imagini

16 comentarii la „Aperitiv tip pizza”

  1. O sa incerc si eu o varianta mai usoara pentru pitici. Mi se pare putin cam mult ulei, crezi ca se strica din aspect/gust daca mai tai din el?

  2. Am incercat asta seara si este excelenta. Am facut o varianta mai usoara pentru copii, mai putin ulei si nu am pus carne pentru ca Silvia a mancat deja carne o data astazi.
    Cu siguranta o sa mai repet, pentru masa se seara.

  3. A iesit perfect. Astazi am sa incerc sa fac si langosi dupa reteta ta.
    Multumesc pentru retetele reusite si delicioase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.