Aperitiv tip pizza

Ingrediente: 3 oua, 150 ml lapte, 75 ml ulei, 1/2 plic praf de copt, 150 g faina, 35 g cascaval, 35 g masline, 125 g carnat sau salam condimentat, 1/2 ardei gras rosu, 1/2 lingurita zahar, sare, piper, oregano

Mod de preparare: se bat ouale cateva minute, se adauga laptele, uleiul,

sarea, zaharul, piperul si oregano,

apoi faina amestecata cu praful de copt.

Se incorporeaza carnatul (salamul), cascavalul, ardeiul, maslinele.

Se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt

si se coace in cuptorul preancalzit la temperatura medie cca 30 min. Se face testul cu scobitoarea.

Se portioneaza dupa preferinta

 

O varianta la pizza clasica, reteta Alynusei din Retete in imagini

Distribuie pe:

16 comentarii la „Aperitiv tip pizza”

  1. O sa incerc si eu o varianta mai usoara pentru pitici. Mi se pare putin cam mult ulei, crezi ca se strica din aspect/gust daca mai tai din el?

  2. Am incercat asta seara si este excelenta. Am facut o varianta mai usoara pentru copii, mai putin ulei si nu am pus carne pentru ca Silvia a mancat deja carne o data astazi.
    Cu siguranta o sa mai repet, pentru masa se seara.

  3. A iesit perfect. Astazi am sa incerc sa fac si langosi dupa reteta ta.
    Multumesc pentru retetele reusite si delicioase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *