Ingrediente: 500 g branza dulce, 3 oua, un praf de budinca de vanilie,2 plicuri zahar vanilat,150 g zahar, 2 linguri unt sau margarina, praf de copt, 2 linguri de faina, 2 linguri gris
Mod de preparare: se mixeaza ouale cu zaharul si zaharul vanilat,
se adauga untul si pe urma branza si se amesteca in continuare.
Se iau paletele de la mixer, se pune faina si praful de budinca amestecat cu praful de copt si se amesteca cu lingura pana sunt toate incorporate.
In final am adaugat o mana de stafide
si am turnat compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Se coace prajitura in cuptorul preancalzit, la temperatira mediu cca 30-35 min in functie de cuptor.
Se serveste cu fructe de padure sau pudrata cu zahar.
Multumesc Claudia, foarte buna….
Delicioasa!
Super buna!! Vreau si eu… ca n-am mancat nimic..
Pupici