Ingrediente: 6-7 cartofi potriviti, 1 conserva ciuperci feliate, 1 piept de pui, 200 g cascaval, 2 linguri ulei, unt, pesmet, sare, piper
Mod de preparare: se fierb cartofii in coaja, se curata si se taie bucatele. Pieptul de pui se taie bucatele, se prajeste in putin ulei si se condimenteaza dupa gust. Ciupercile proaspete sau din conserva se toaca si se calesc in ulei. Se amesteca cele doua compozitii.
Se pregateste un vas pentru cuptor (se unge cu unt si se tapereaza cu pesmet) si se pune un strat de cartofi, unul de carne si ciuperci,
cascasal ras,
se acopera cu cartofi si se presara cascaval ras.
Se introduce vasul in cuptorul incalzit in prealabil si se lasa cca 30 min la temperatura medie, pana se topeste cascavalul si se rumeneste. Emana un miros……. ;;)
Se serveste cu salata sau nu, dupa preferinta.