Budinca cu branza de vaci

Ingrediente: 500 g branza dulce de vaci (zamatisa), 170 g zahar, 80 g gris, 5 oua, 1 cescuta lapte, stafide, esenta de vanilie

Mod de preparare: Intr-un castron se amesteca branza cu zaharul,

grisul, laptele si esenta de vanilie.

Separat se bate ouale apoi se incorporeaza in compozitie, impreuna cu stafidele.

Se toarna budinca intr-o tava detasabila de tort (26 cm) imbracata cu hartie de copt (am omis etapa, dar va imaginati….) si se coace in cuptorul preincalzit pentru aproximativ o jumatate de ora.

S-a intamplat ceva interesant, dupa copt a iesit putin cocava…. :)

 

 Gustul este bun, este o budinca aromata si usoara. Sigur o repet, poate reuseste plata….Oricum s-a consumat urgent si sotul meu mai vrea….. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *