Ingrediente: 250 g carne tocata, o felie ceafa afumata, 4 fire ceapa verde, o cutie ciuperci, ulei, bulion, patrunjel verde (sare si piper daca mai este nevoie), paste fainoase
Mod de preparare: intr-o cratita antiaderenta se pune o lingura de ulei si se prajeste ceafa afumata taiata cubulete si carnea tocata. Se adauga ceapa verde taiata rondele. La nevoie sa poate adauga inca putin ulei. Se desface o cutie de ciuperci, se mixeaza si se adauga compozitiei de carne. In final se pune bulion astfel incat sa se formeze un sos mai gros. Se fierbe in continuare amestecandu-se incontinuu. Eu nu am pus sare si piper, ceafa afumata fiind destul de condimentata. Inainte de servire se presara patrunjel verde tocat.
„Sosul” de carne si ciuperci se poate folosi si peste o portie generoasa de cartofi piure.
Asta da salata de vara.
Ce-mi place combinatia!!!
Va pup