Ingrediente: 2 bucati mici piept de pui, felii de bacon, condimente pentru pui, putin ulei
Mod de preparare: se spala foarte bine carnea, se scurge de apa, se taie baghete
si se condimenteaza. Baconul se feliaza subtire (eu am avut o caserola cu bacon feliat).
Cand carnea este patrunsa de arome, se infasoara in felii de bacon.
Se unge cu ulei o tava si se pun baghetele in ea. Nu se prind in scobitori daca se aseaza cu capetele libere ale baconului direct pe tava.
Se acopera tava cu folie de aluminiu si se introduce in cuptorul incins pentru cca 15 min dupa care se scoate folia si se mai lasa putin pentru a prinde culoare. Se serveste cu garnitura dupa preferinta.
Pentru ca pieptul de pui este foarte sec, baconul ii ofera savoare, fragezime si gust.
Imi place reteta.Asa este cum spui tu,pieptul de pui e mai mofturos si cred ca baconul ii da savoare!De retinut si de executat.
Foarte bun trebuie sa fi fost…
Pupici
@carmen, simona-multumesc. Reteta este foarte simpla si merita incercata, mai ales ca pieptul de pui este destul de sec. Poate trebuiau feliile de bacon mai groase, dar asa le-am avut din caserola. O seara frumoasa va doresc.