Piept de pui infasurat in bacon

 

Ingrediente: 2 bucati mici piept de pui, felii de bacon, condimente pentru pui, putin ulei

Mod de preparare: se spala foarte bine carnea, se scurge de apa, se taie baghete

 

si se condimenteaza. Baconul se feliaza subtire (eu am avut o caserola cu bacon feliat).

 

Cand carnea este patrunsa de arome, se infasoara in felii de bacon.

 

Se unge cu ulei o tava si se pun baghetele in ea. Nu se prind in scobitori daca se aseaza cu capetele libere ale baconului direct pe tava.

 

Se acopera tava cu folie de aluminiu si se introduce in cuptorul incins pentru cca 15 min dupa care se scoate folia si se mai lasa putin pentru a prinde culoare. Se serveste cu garnitura dupa preferinta.

 

Pentru ca pieptul de pui este foarte sec, baconul ii ofera savoare, fragezime si gust.

3 comentarii la „Piept de pui infasurat in bacon”

  1. Imi place reteta.Asa este cum spui tu,pieptul de pui e mai mofturos si cred ca baconul ii da savoare!De retinut si de executat.

  2. @carmen, simona-multumesc. Reteta este foarte simpla si merita incercata, mai ales ca pieptul de pui este destul de sec. Poate trebuiau feliile de bacon mai groase, dar asa le-am avut din caserola. O seara frumoasa va doresc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *