Ingrediente: 245 g faina, 4 linguri cacao, 200 g zahar tos, 1 lingurita praf copt, 1/4 lingurita bicarbonat, 1/4 lingurita sare, 2 oua mari, 120 g unt topit si racit, 1 lgta esenta vanilie, 2 banane mari zdrobite, 85 g ciocolata alba data prin razatoarea cu ochiuri mari
Mod de preparare: Intr-un castron se amesteca ingredientele solide (faina, cacao, zahar, praf de copt, bicarbonat, sare) si in alt castron se amesteca ingredientele lichide (bananele zdrobite, ouale batute, untul topit si racit, esenta de vanilie).
Cu o lingura se amesteca cele doua compozitii, adica peste cele solide se toarna cele lichide si se amesteca usor cu lingura. In final se pune ciocolata alba rasa (cu cantitatile din reteta compozitia a fost cam prea groasa asa ca am subtiat-o cu putina frisca lichida).
Aluatul se toarna intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt si se coace la temperatura medie cca o ora. Se lasa sa se raceasca checul dupa care se scoate din tava si se portioneaza.
Este foarte bun simplu dar si langa o cana cu lapte la micul dejun.
Ce bine arata… Super ultima poza! :))
La Multi Ani!!! Pupici dulci-dulci!
@sim0na-este cam „calorat” dar foarte bun si zambaret :) Multumesc pentru urati. Te pup.
Gustossssss!!!!!!!!!!