Dupa cum stiti sunt fan preparate cu aluat foietaj, asa ca am executat inca o reteta minunata, pentru care multumesc, Monica. Sper sa va placa si s-o faceti si voi.
Ingrediente: aluat foietaj, crema de branza, cremvursti, sare, ou
Mod de preparare: Se intinde foaia de foietaj subtire in dreptunghi cu sucitorul (eu am folosit numai jumatate din aluat, 400 g),
se unge cu pasta de branza
si se aseaza incepand de la unul din capete 4 crenvursti in sir indian pe lungimea foii de aluat.
Se ruleaza,
apoi se taie ruloul felii, cam de 1,5 cm grosime.
Se aseaza in tava,
se ung melcisorii cu ou batut cu putina sare
si se coc pana se rumenesc.
Un aperitiv usor de facut si foarte bun.
Ce frumoase au iesit! Un aperitiv foarte delicios!!
F.bune,cred. Si noua ne place foietajul.
Am facut si eu cu carnati cabanos dar impachetati.
Am taiat fasii din aluat si am impachetat carnatul, apoi l-am
uns cu ou si am pus susan. Dar si tu ai facut asa,i-mi amintesc.
F. buni si aia.