Aripioare cu mujdei

  

 

Ingrediente: o caserola de aripioare, sare, o punga „Magi Ideea zilei baza pentru snitel crocant”, ulei pentru prajit

Mod de preparare: Se curata, taie si spala bine aripioarele. Se sareaza si se lasa sa stea la rece pana se pregateste tava cu „baza pentru snitel” si se pune tigaia cu ulei la incins. Se tavalesc aripioarele prin acest amestec

si se prajesc in ulei incins.

Cand sunt gata se scot pe prosop de hartie. Se servesc cu garnitura de cartofi natur si mujdei.

 

Pofta bune!

Distribuie pe:

6 comentarii la „Aripioare cu mujdei”

  1. incercati varog sa evitati sa spuneti mujdei de usturoi…mujdeiul prin definitie este de usturoi.

    1. @doru-desi multe retete se gasesc sub aceasta denumire, am corectat ca sa fie literar….multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *