Astazi din cauza gradinaritului nu am bucatarit prea mult. Aseara la „Romanii au talent” intre doua talente am facut o ciorba de legume cu afumatura iar astazi cateva bucati de carne de porc si cartofi in tigaia Dry Cooker.
Am spalat carnea feliata, am condimentat-o cu sare si piper, am uns-o cu foarte foarte putin ulei si am asezat-o in tigaia incinsa.
Peste carne si intre feliile de carne am aruncat cativa cartofi taiati felii.
Am respectat instructiunile de folosire, adica am pus tigaia pe ochiul mic de la aragaz, am dat flacara la mic, am pus capacul pe tigaie
si am asteptat sa se termine mancarea.
Destul de mult, zic eu…..pentru 4 bucati de carne si cativa cartofi…..dar rezultatul a fost acceptabil. Restul bucatilor de carne le-am prajit tot in tigaie dar normal, adica fara ulei dar cu focul dat mai tare. Un mare avantaj, nu se prinde carnea de tigaie si se spala usor. O sa incerc si alte prajeli.
Mmmm, mi-am facut pofta. :)