Ingrediente: un pachet foi de pandispan, 1 cutie lapte condensat (400 g), 2 tablete ciocolata amaruie (180 g), frisca lichida (200 ml), intaritor de frisca (la nevoie)
Mod de preparare: se pune laptele condensat intr-o cratita pe foc mic, se rupe ciocolata si se topeste la foc mic
.
Se amesteca incontinuu astfel incat laptele sa nu se prinda de cratita
.
Se lasa sa se raceasca, timp in care se bate frisca
.
Rezulta o crema fina si gustoasa
cu care se umplu foile de pandispan.
… si acum o felie, doua….
Arata si bine si cu atata ciocolata e preferata mea. Pup!
@Sara-comentariul unor maestrii merita luat in seama. Multumesc!
O portie este a mea!!! :) Va pup
doamne ,cate minuni stii sa faci !!!!!!!!!!!!!te pup
ei ei- nu ai pus tu reteta asta acum un an;) nu mai facea Diana crema cu unt sarat;))
@AndreaS-lasa ca merge si altadata :)
Am cumparat un pachet de Foi de pandispan cu cacao.Am facut o budinca mai consistenta,apoi am adaugat un pachet de unt.dar….”prajitura nu s-a putut manca.Foile s-au muiat.Mi se lipeau foile de dinti,parca erau fainoase,nu stiu de ce.Sa fie oare din cauza”cremei”?Un sfat daca se poate…ca mai am un pachet de foi,tot de cacao,si as vrea sa le fac copiilor.
Nu stiu ce sa spun, poate din cauza cremei. Eu am folosit in mai multe retete si nu am avut probleme. Incearca cu alt gen de crema, mai putin moale….Bafta!
Draga mea, caut reteta de crema cu ciocolata si lapte condensat de am ametit, am facut o cu ceva timp in urma si nu mi mai amintesc exact c1antitatile. Te rog mult scrie si ce cantitate de frisca ai batut la aceasta minunata crema. Te pup si SARBATORI FERICITE!
@Diana-200 ml frisca lichida. Spor la treaba si La multi ani!