Am facut cel mai simplu cremes din cate exista. Se coc doua foi din aluat foietaj (pachetul trebuie sa aiba doua suluri de aluat sau daca nu se cumpara doua pachete), se face o crema pentru cremsnit de la Dr.Oerker si gata Cremesul (am trisat-vorba lui Jamie Oliver)
O foaie coapta se pune in tava, se toarna crema (suficienta pentru o tava de 24/34), se acopera cu a doua foaie.
Daca a doua foaia este „umflata” se sparge si se aplatizeaza peste crema. Se pudreaza cu zahar farin, se taie patrate si se serveste cu pofta.
Din pacate nu am facut fotografii pe etape, dar este foarte simplu si gustos. Sigur voi repera aceasta reteta, poate cu crema facuta de mine.
Cred ca de vre-o luna ma tot chinui sa fac si eu un cremsnit… Poate maine nu mai uit! :) Dar pana maine, ma servesc cu o portie! Pupici
Simona draga, la fel si eu. Dar de fiecare data intervine ceva sau pur si simplu las pe alta data :)Te servesc cu mare drag.
Si mie imi place crema de cremsnit de la Dr. Oetker.
Eu o folosesc si la eclere. Ultima data am cumparat si foile de cremsnit gata coapte, dar au fost foarte tepene. O sa incerc si ca tine.
Draga mea, incearca sa faci foi din aluat foietaj si sigur o sa-ti placa. Eu am intins putin aluatul sa nu fie asa de gros cum este in pachet. Din ceea ce am taiat am facut „saratele”. O seara frumoasa.