Aparat de stors lamaia

 

In concediul din toamna am cautat pe tot traseul un aparat de stors lamaie, la dorinta lui Cristi. Se apucase de facut cocktail-uri si avea nevoie de asa ceva. Cum eu nu rezist rugamintilor fiului meu, am dat sfoara-n tara si Andreea, fiica colegei mele l-a comandat pe ebay si l-a adus dupa sarbatori. Intre timp a ajuns la destinatie dar nu stiu daca si-a facut treaba. Multumesc Andreea si Dana pentru acest accesoriu util in bucatarie.

2 comentarii la „Aparat de stors lamaia”

 1. Din experienta mea, cea mai buna alegere (in cazul meu) a fost aparatul electric de stors citrice.
  Avantaje: poti stoarce orice dimensiune de lamaie/portocala/grapefruit, poti controla prin rotire sa fie stoarsa si ultima picatura si nu trebuie nici sa speli exagerat coaja fructului. Din poza ta inteleg ca zeama se prelinge pe marginea cojii.
  Eu am unul no name de vreo 6 ani si am dat pe el 10 euro. Am facut cadou cuiva unul Ufesa si a fost undeva in jur de 70 ron. Avand toate garantie 2 ani, firma ar fi mai putin impportanta. Ideea e sa aiba putere mare, sa duca motorul.
  Numai bine!
  P.S. Ia uite http://www.shopmania.ro/storcatoare-de-fructe/p-ufesa-ex4938-12519910

  1. Lavinia-si noi avem fiecare familie din cel electric, foarte bun cand faci suc din cantitate mai mare, dar fiul meu avea nevoie strict pentru 1/2 lamaie. Aparatul asta are 3 gaurele pe unde se scurge sucul. Acum nu stiu cat o fi de bun ca nu l-am incercat. O zi buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *