Ingrediente: 4 oua, 100 gr salam taiat cubulete, 100 gr cascaval ras, cateva masline feliate, rondele de praz, o jumatate cana cu faina, o sticluta sos condimentat
Mod de preparare: Se bat ouale bine cu un tel, se adauga sosul de rosii (daca se pune suc de rosii obisnuit este nevoie sare si piper) si se omogenizeaza.
.
Se adauga faina toata si se amesteca cu telul pana nu mai sunt cocoloase.
.
Se adauga salamul, cascavalul, maslinele si se amesteca.
.
Se toarna compozitia intr-o tava (22×22 cm) tapetata cu hartie de copt iar deasupra se aseaza rondelele de praz.
Se coace la foc mic cca 30 min.
Se servesta calda sau rece.
Desi nu am respactat intocmai reteta, inspiratia vine de la Lavi. Se pot face fel de el de combinatii cu ceea ce se gaseste prin frigider.
Ce idee buna! Nu am incercat inca varianta asta! Pupici