Set de condimente

 

De ziua mea si de Craciun, printre multe alte cadouri utile si frumoase primite de la prietena mea, se numara si acest set de condimente. Acum sunt toate (sau aproape toate) la un loc, setul este usor de depozitat si de manevrat. Acest model contine 6 borcanele: cu sare, piper, boia, curry, condiment pentru potentarea aromei, frunze de patrunjel. De fapt l-am vazut de ceva vreme in market dar nu m-am indurat sa-l achizitionez. Nelico, multumesc! Parca mi-ai ghicit gandurile….

4 comentarii la „Set de condimente”

    1. Bine ai venit pe blogul meu. Sa stii ca si eu mi-l doream dar nu m-am indurat nici0data sa-l cumpar. Ce bine este sa ai prieteni, nu?

  1. Of, ratasem postarea asta.. Vad ca nu sunt singura care are o pasiune ptr condimente… Stau ca un copil mic in fata rafturilor cu condimente din supermarketuri, de abia ma aduna al meu d-acolo… si niciodata nu plec fara sa i-au ceva! Macar un pliculet :))
    Pupici

    1. Cred ca trebuie sa facem schimb de idei, daca nu si de condimente. Norocul meu este ca sotul nu ma zoreste prin magazin, chiar ma lasa sa casc gura pe la rafturi. Nu intotdeauna si cumpar dar imi place sa privesc. Sunt foarte multe condimente care nici nu stiu la ce se folosesc, mai ales in magazinele din strainatate. Numai bine Simona draga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *