Ingrediente: carne de vita, carnat, cascaval, castravete murat, kaiser, sare, piper, cateva linguri de ulei, un pahar cu vin alb
Mod de preparare: se feliaza carnea, se bate bine cu ciocanul si se condimenteaza cu sare si piper. La fel se feliaza kaizerul si cascavalul, carnatul se taie bucati ca sa incapa in felia de carne si castravetele bastonase.
Acum se incepe „lucrul manual”. Se pune felia de carne pe care se aseaza felii de kaizer, carnat, cascaval si castravete,
se ruleaza si se leaga strans cu ata speciala. Restul de carnat se infasoara in kaizer si se prinde cu scobitoare.
Se aseaza rulourile intr-o tava unsa cu ulei, se ung si „porcusorii” cu ulei, se toarna vinul si se introduce in cuptor acoperita cu folie de aluminiu. Din cand in cand se stropesc cu uleiul din tava.
Se lasa in cuptor pana carnea este fripta. Din pacate carnea mea de vita a fost cam dificil de „domesticit” asa ca a trebuit sa tin rulourile mai mult in cuptor. Data viitoare o sa folosesc numai carne de porc sau pui.
Oricum rulada a fost delicioasa.
alaturi de cartofi piure si salata Passion.
Ce bine arata mi s-a facut foameeee
mmm…. super:)
@Amzis-multumesc pentru aprecieri.