Ingrediente: o caserola pulpe (eu am avut pulpe superioare dezosate), mustar, sare, piper, boia dulce, ulei de masline, pesmet, faina, 2-3 catei de usturoi
Mod de preparare: se curata pulpele de grasime si se spala foarte bine. Intr-un castron se pun 3 linguri de mustar picant, 2 linguri de ulei, sare, piper, boia si 2-3 catei de usturoi dati prin presa. Se amesteca bine rezultand o pasta omogena cu care se ung pulpele de pui si se lasa la frigider 2-3 ore. Intr-o tava se pregateste un amestec din faina, pesmet si condimente prin care se vor tavali pulpele dupa care se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt, inchise precum in imagine.
Se introduce tava in cuptor unde se coc la foc moderat pana se rumenesc pe ambele parti. Se servesc cu garnitura dupa preferinta.
Este un fel doi delicat, gustos si crocant.
aha…deci nu sunt prajite! arata foarte bine, mi-e un dor de piure…:)
Foarte bun!
Sa stii ca sunt bune, mai ales ca nu sunt prajite.
Da…important este ca nu sunt prajite, asa e :)