Tochitura cu mamaliguta

 

Ingrediente: bucati de carne de porc, costita, carnat, ceapa, ardei gras, ulei, sare si piper, smantana (legumele si bucatile de carne marinata, carnatul si costita mi-au ramas de la frigarui)

Mod de preparare: Se pun 2 linguri de ulei intr-o cratita si se calesc legumele. Se pune carnea, carnatul si costita, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa se patrunda sub capac. Daca vasele sunt antiaderente nu se pune apa, se vor fierbe in zeama lasata de legume si carnuri.

.

.

Cand carnea este moale se toarna un sos format din gluten (in loc de faina) si smantana. Se lasa sa mai dea un clocot dupa care se stinge focul.

.

Se serveste cu mamaliguta sau cartofi natur.

 .

Din resturi de la friptura sau alte mancaruri se poate realiza o tochitura aromata si usor de realizat.

methanodex 10

Distribuie pe:

2 comentarii la „Tochitura cu mamaliguta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *