Cartofi ca la Geneva

Am lipsit doua saptamani, am fost in concediu si chiar mi-a fost dor de gatit dar mai ales ce citit ce au gatit altii. Astazi pentru ca  nu aveam facuta aprovizionarea am incropit o specialitate simpla, un fel de cartofi frantuzesti, dar putin mai altfel, asa cum am mancat la Geneva.

Ingrediente: 6 cartofi fierti, 3 oua fierte, 2 oua crude, smantana, sare, putin unt

Mod de preparare: se fierb cartofii si ouale, se curata si se taie cuburi. Se bat ouale crude si se amesteca cu 2-3 linguri de smantana.

Se aseaza in tava unsa cu unt,

se toarna oul batut cu smantana, se amesteca si se da la cuptorul incins,

unde se lasa cca 20 min la temperatura medie. Cand cartofii sunt rumeni tava se poate scoate din cuptor

si preparatul se seveste cu muratura sau smantana.

Pofta buna! Multumesc Livia.

7 thoughts on “Cartofi ca la Geneva”

  1. Ooo, ce frumos ca ati facut cartofii frantuzesti, arata superb. Ma bucur mult ca v-au placut. E o reteta simpla si foooarte buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *