Sos pentru paste sau cartofi piure

Ingrediente: Carne de porc sau pui, o rosie mare si zemoasa, un gogosar sau ardei gras, un morcov, o ceapa mica, un catel de usturoi, ulei, sare si piper, o frunza de dafin

Mod de preparare: se taie carnea bucatele si se prajeste intr-o lingura de ulei. Se spala bine legumele. Rosie se taie si se decojeste, morcovul de curata si se taie bucatele, ceapa si usturoiul de curata si se taie in patru, din gogosar se elimina samburi. Toate legumele se pun in robot

impreuna cu o lingura de ulei si se paseaza.

Se adauga sare si piper si foaia de dafin.

Se toarna peste carnea prajita si se lasa la foc mic sa dea cateva clocote impreuna.

Sosul se serveste cu paste sau cartofi piure.

Un sos foarte bun si usor de facut.

Distribuie pe:

2 comentarii la „Sos pentru paste sau cartofi piure”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *