Ingrediente: Carne de porc sau pui, o rosie mare si zemoasa, un gogosar sau ardei gras, un morcov, o ceapa mica, un catel de usturoi, ulei, sare si piper, o frunza de dafin
Mod de preparare: se taie carnea bucatele si se prajeste intr-o lingura de ulei. Se spala bine legumele. Rosie se taie si se decojeste, morcovul de curata si se taie bucatele, ceapa si usturoiul de curata si se taie in patru, din gogosar se elimina samburi. Toate legumele se pun in robot
impreuna cu o lingura de ulei si se paseaza.
Se adauga sare si piper si foaia de dafin.
Se toarna peste carnea prajita si se lasa la foc mic sa dea cateva clocote impreuna.
Sosul se serveste cu paste sau cartofi piure.
Un sos foarte bun si usor de facut.
Foarte bun sosul tau. Ceva in genul asta fac si eu. Pupici
si unde e mancarea ?