Ingrediente: 2 vinete coapte, curatate si bine scursa, un piept mare de pui sau doi mai mici, 3 rosii bine coapte si decojite, 3 catei de usturoi, 1 lingura de ulei, sare, piper, putin busuioc, patrunjel.
Mod de preparare: Se coc vinetele, se curata si se lasa sa se scurga bine de zeama. Pieptul de pui (fata piele) se spala foarte bine, se taie cuburi si se prajeste putin intr-o cratita antiaderenta. Se condimenteaza cu sare, piper si putin busuioc. Rosiile se decojesc si se taie felii. O forma de yena sau ceramica se unge cu ulei, se aseaza vinetele desfacute
peste care se aseaza carnea,
se preseaza cateii de usturoi (binenteles curatati), se pun feliile de rosii, se sareaza si pipereaza putin,
se presara patrunjel tocat
si se da la cuptorul incins pentru cca 20 min. Se poate consuma calda dar si rece.
Pofta buna
O combinatie extrem de placuta pentru o zi de vara ! Astazi am probat-o ;)) mmm-delicios!
Sa va fie de bine!
Draga doamna, am o sugestie. Se poate sa puneti pe blog aceea optiune de printare sau salvare in format pdf?
Multumesc mult.
PS: De abia astept sa incerc reteta.