Nu stiu cum sa va spun dar caldura asta ma face sa stau departe de aragaz. Abia daca mai incropesc cate-o ciorba si eventual un fel doi rapid. Iar daca nu-mi dau duhul pana seara mai bag si o tava de prajitura la cuptor. Asa ca o salata nu refuz niciodata.
Ingrediente: salata iceberg, rosii, ardei gras rosu, usturoi, oua, telemea de vaca putin sarata, ulei de masline, lamaie, sare si piper
Mod de preparare: se curata salata, se spala bine si se rupe bucatele intr-un vas mare. Se pune deasupra ardeiul taiat fideluta, cateii de usturoi presati si taiati marunt, telemeaua taiata cubulete si rosiile felii. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, se adauga o lingura ulei de masline si se stoarce lamaia in functie de cat de acru se doreste.
Se amesteca cu o paleta. In final se pun felii si sferturi de ou. Se serveste simpla sau asa cum am facut eu, cu dovlecei pane.
Oau ce bun……
Azi am infaptuit salata ,este foarte buna!!!!!!!!!