Ingrediente: antricot de porc, 3-4 oua, 100 gr faina, 3 lg mustar, sare, piper, praf de usturoi, ulei pentru prajit
Mod de preparare: se spala carnea, se feliaza iar feliile se taie fasii subtiri. Intr-un castron se bat cele 3-4 ora (in functie de marime), se condimenteaza cu sare, piper, praf de usturoi dupa gust. Cand oul este batut se adauga faina putin cate putin si se omogenizeaza folosind o lingura.
In pasta rezultata se pune carnea feliata,
si se amesteca foarte bine.
Intr-o tigaie se incinge uleiul si se pun cu lingura gramajoare din compozitia formata.
Se prajesc pe ambele parti dupa care se scot pe hartie absorbanta.
Se servesc „snitelele” cu garnitura de cartofi prajiti si salata.
Este o reteta interesanta, o varianta la traditionalele snitele.
Pofta buna.
In reteta originala se foloseste piept de pui si este postata de Vio pe Retete in imagini