Ingrediente: 220 gr nuca de cocos, 120 gr zahar, 60 gr cacao, 60 gr ulei, 50 ml apa, o lingura nuca macinata, jumatati de migdale, esenta de rom (eu am facut din jumatate de cantitate si au iesit 24 bucati).
Mod de preparare: se amesteca intr-un vas 180 gr nuca de cocos cu zaharul, cacao si nuca macinata. Se adauga uleiul, treptat apa si esenta de rom. Se amesteca bine pana compozitia devine compacta.
Se fac bilute mici din aceasta compozitie, in interior se introduce o jumatate de migdala, se tavalesc prin restul de nuca de cocos si se aseaza frumos in hartiute speciale de bomboane.
Reteta este de la LauraA, bomboanele sunt de post, arata bine si sunt gustoase.
Pofta buna!
delicioase,abia astept sa le fac si eu!:)
Nu mi-am dat seama daca sunt delicioase …
N-am mancat numai doua …si le-a pus in frigider ! Oare de ce ????
Mai tata, tu chiar ai stat rau la matematica?
Mi-am amintit …parca erau patru !
ghiocel,spune-i lui sip ca-l paste diabetu’!:)