Piept de pui in bacon

Ingrediente: 2 bucati piept de pui taiate fasii, o bucata bacon feliata subtire, condimente (sare, piper, zaatar)

Mod de preparare: se curata pieptul de pui, se spala bine,  se taie in bucati in lungine si se condimenteaza. Baconul se feliaza cat se poate de subtire. Fiecare fasie din piept de pui se infasoara intr-o felie de bacon, se prinde cu scobitoarea si se aseaza intr-o tava rezistenta la caldura.

Se pune tava in cuptorul preancalzit la temperatura medie, pana cand baconul este rumen.

Se serveste cu garnitura de cartofi si muratura.

7 comentarii la „Piept de pui in bacon”

  1. Buna reteta, o voi face cat de curand. Inimioarele sunt o idee excelenta. Foarte decorative.Cine v-a dat ideea? Eu ma gandesc la formele de biscuiti, prajituri, dar recunosc ca nu le-am folosit la legume (sfecla, cred ca ati folosit dvs.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *