Napolitana cu rahat

Ingrediente: 500 g rahat (daca este intr-o culoare cu atat mai bine), 3 linguri apa, 100 g unt,

zeama de la 1/2 portocala, 2 foi mari de napolitana Maira (Lica), o tableta de ciocolata amaruie, 2 linguri frisca lichida

Mod de preparare: se taie bucati mici rahatul (daca este raharisit) si se topeste in 3 linguri de apa, se ia de pe foc si se adauga untul. Se amesteca foarte bine dupa care se stoarce 1/2 portocala. Se pune acest amestec intr-un castron si se mixeaza bine, dupa care se rastoarna peste o foaia de napolitana si se acopera cu alta foaie de napolitana. Se lasa sa se raceasca, se taie in doua pe lung, se toarna peste prima o crema de ciocolata (se topeste o ciocolata amaruie in 2 linguri frisca lichida) si se aseaza a doua parte. Se da la frigider. Cand este intarita se glazureaza cu ciocolata.

Merita incercata, dulcele rahatului este estompat de gustul ciocolatei amarui.

4 comentarii la „Napolitana cu rahat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *