Ingrediente: cateva bucati de pui (aripi, bucatele de piept), 1 ceapa, zarzavat (morcov, patrunjel, telina, mazare), 2-3 linguri de bulion, zeama de varza, o mana de taitei de casa, leustean, sare
Mod de preparare: Se pune la fiert carnea de pui in apa cu sare. Din cand in cand se aduna spuma de la suprafata. Daca carnea este fiarta pe jumatate se pun legumele taiate cubulete. Cand sunt fierte toate se adauga bulionul si zeama de varza si se lasa sa mai dea cateva clocote. La final se pun taiteii si leusteanul tocat marunt. Se gusta sa fie suficient de condimentata. Se serveste cu smantana si ardei iute, dupa preferinta.
Minunat.!
Este prima mea vizita pe acest blog si multumesc din suflet pentru aceste retete minunate!
Cu mare drag. Sunt retete clasice, nesofisticate, la indemana, ca la mama acasa. Te mai astept pe aici, dar si pe Ghiocel07.