Fursecuri a la Nela

Am fel de fel de retete de fursecuri dar am gasit la Nela, o prietena priceputa si migaloasa, reteta aceasta care mi-a placut cum suna, deci la treaba.

Ingrediente: 150 g faina, 150 gr migdale decojite si macinate, 50 gr zahar pudra, 1 plic zahar vanilat, 125 g unt rece, esenta de portocale

Mod de preparare: Se amesteca faina cu migdalele, zaharul pudra si zaharul vanilat si se taie untul in bucati mici. Se amesteca totul pana se obtine un aluat omogen. Se acopera si se da la rece 2 ore.

Se intinde o foaie de grosime 5 cm si se decupeaza cu fel si fel de forme.

Se coc la foc mediu cca 15 minute pe hartie de copt.

Dupa ce s-au scos si s-au racit se glazureaza cu glazura de ciocolata.

Nela, multumesc pentru reteta. Fursecurile sunt excelente.

Distribuie pe:

2 comentarii la „Fursecuri a la Nela”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *