Garnitura din amestec mexican la cuptor

Ingredinete: o punga amestec mexican, 2 oua, sare, piper, putin unt, 100 gr telemea, 2 linguri smantana si 100 gr cascaval

Mod de preparare: se dezgheata punga de amestec mexican intr-o strecuratoare. Se bat ouale, se amesteca cu smantana, telemeaua rasa si putin cascaval ras. Se toarna peste legume, se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca. Se toarna compozitia intr-o forma termoizolanta unsa cu unt. Peste ea se presara restul de cascaval ras. Se introduce vasul acoperit cu folie de aluminiu in cuptorul preancalzit, se lasa pana se topeste cascavalul dupa care se descopera si se mai lasa „budinca” in cuptor ca sa devina rumena.

Se serveste cu friptura de pui sau carne la gratar.

9 comentarii la „Garnitura din amestec mexican la cuptor”

  1. @Biancas-si cu conopida am facut, acum la repezeala am schimbat legumele.
    @miha-nici sotu meu nu se omoara dupa „verdeturi”, dar asa o data merge. Carne sa fie….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *