Ingrediate: carne de pui (eu am folosit 4 pulpe superioare), 2 vinete mari, 4 catei de usturoi, 1 rosie, 1 lingura pasta de ardei, 2 linguri de ulei, sare, piper, frunza de dafin.
Mod de preparare: se curata carnea de grasine si piele, se portioneaza si se caleste in doua linguri de ulei impreuna cu usturoiul pisat. Intre timp se coc vinetele, se curata si se lasa la scurs. Se adauga peste carne putina apa si o frunza mica de defin si se lasa sa se patrunda bine. Cand este suficient de fiarta se adauga vinetele rupte fasii, rosiile decojite si taiate cubulete. Se condimenteaza cu sare si piper. Se lasa la fiert la foc moderat. In final se adauga pasta de ardei si frunza de patrunjel tocat.
Pofta buna.
Eu n-am gustat vinete decât la salată. Rețeta asta chiar mă face curioasă. :D