Ingrediente: 200 gr afine, 75 gr zahar, un plic zahar vanilat, 250 gr mascarpone, 140 gr iaurt simplu, 300 gr frisca lichida Creme Patisserie „Meggle”.
Mod de preparare: se spala si scurg bine afinele, se pun intr-un castron si se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat. Se pun apoi intr-un robotel si se mixeaza. In alt vas se amesteca mascarpone cu iaurtul pana devin spuma. Se adauga crema de afine, se amesteca pana se incorporeaza in crema alba.
Se bate frisca
care se toarna peste amestecul anterior si se amesteca de jos in sus.
Se pune vasul la congelator pana ingheata, dar din cand in cand se mai amesteca ca sa nu se formeaze ace.
Reteta este creatie proprie dupa „mixarea” catorva gasite pe net.
mmm! yamy!cred ca e delicioasa! :)
Ce buna trebuie sa fie si ce bine arata.Te pup Ghiocela.
Ce buna trebuie sa fie si ce bine arata.Te pup Ghiocela.
+1
am facut-o si eu, cu visine, acum ceva timp, excelenta! azi o voi posta! merci mult!