Bunatati la Boqueria din Barcelona

Concediul s-a terminat, asa ca din nou la treaba. Sincer mi-a lipsit bucatareala, adica o prajiturica cu visine sau cu capsuni, o inghetata, o fripturica sau o supica. Pe unde am calatorit am vazut numai bunatati, dar din pacate foarte scumpe pentru noi. La veniturile noastre nu se poate trai pe acolo. Daca pe Ghiocel07 incerc sa prezint locuri si evenimente, aici doar cateva imagini de „efect”.

Ardei  de tot felul si toate culorile

Uleiuri, condimente, biscuiti si paste fainoase

Ceva legume si fructe…

Va plac ciresele? Si mie, dar cam scumpe!

Crustacee

Alte fructe. Daca vi s-au parut scumpe ciresele de mai sus, poate va plac acestea. Spania fiind tara capsunilor imi imaginam ca vor fi ieftine, dar m-am inselat.

Alune, nuci, migdale, fistic, fructe uscate

Curmale, roscove, caise uscate, smochine, etc

Bomboane si jeleuri sub toate formele: litere, inimioare, animalute, omuleti, benzi.

Legume, multe legume

Imagine de ansamblu si un cantar gigant

Jmbon, costita, salam, carnati

Toate imaginile sunt din Market St. Josep de Boqueria din Barcelona, un loc in care te plimbi si admiri ca la expozitie, cumperi si savurezi delicatese de tot felul. Este construita in 1840 pe ruinele unei manastiri carmelite care a ars din temelii in 1835,  este un spectacol de culoare si arome. Este imposibil sa cauti ceva si sa nu gasesti.

7 comentarii la „Bunatati la Boqueria din Barcelona”

  1. @Doly-bine ai venit pe la mine. Oricine era acolo cred ca avea aceeasi tentatie. Iti venea sa iei din fiecare, sa stai sa admiri si sa gusti. Erau multi privitori si tot atat de multi cumparatori, desi erau putin cam scumpe toate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *